Seizoen 2024 is alweer 4 weken oud. Voor de afdeling en de kring zijn er 4 vluchten voor de kampioenschappen gespeeld. Voor onze vereniging zijn het er 3 omdat we als vereniging de vluchten die door de NPO waren vastgesteld en de eerste vlucht is er door de Afdeling bij gedaan. 

Vier weken met een uitslag en 4 verschillende winnaars. De opening van het seizoen was voor Piet Schot, de tweede vlucht werd gewonnen door Hans Baltus. Vlucht nummer drie was voor ons oudste lid Sander Reede. En de vierde vlucht werd gewonnen door Hein Handgraaf. Alle uitslagen kunt U terugvinden via het menu onder het kopje Uitslagen 2024.

Komende zaterdag wordt het volgende onderdeel opgestart namelijk de midfond. Dan moeten de duiven ook op donderdag alweer de mand in omdat de afstanden voor dit onderdeel boven de 300 km zijn.

Dit jaar zijn de kringen in Noord Holland aangepast van 5 naar 4. Met name de kring waarin onze leden vlogen is opgesplitst. Vlogen alle onze leden tot vorig jaar allen in kring 3. Nu zijn we in verschillende kringen verdeeld. Onze noordelijke leden zitten tegenwoordig in kring 1 om precies te zijn CC 1b.

De overige leden zitten weliswaar in kring 3 maar zij vliegen of in CC3a, de westkant, of in CC3b, de oostkant. En dan is het soms zoeken waar iedereen precies geklasseerd is op de verschillende vluchten.