Het is alweer een maand geleden dat ik mijn stukjes schreef over de winnaars van de vluchten. Seizoen 2021 is en blijft ook een raar seizoen voor de 2e keer dit seizoen werd besloten om een vlucht op vrijdag te lossen, dit was de laatste midfondvlucht. En ook waren er heel veel lossingen op zondag en zelfs 2 keer dit seizoen moesten we doorklokken op zondag of maandag. Ook het jonge duivenseizoen heeft te maken met grillige vluchten, erger nog de vlucht van vorig weekeinde werd vooraf al afgelast vanwege slechte weersvoorspellingen. Gevolg een aanpassing van het laatste deel van het seizoen. 

Dit weekeinde ging eindelijk alles op tijd los en op de zaterdag. 

Met de laatste dagfond vlucht vanuit Fontenay werd het oude duivenseizoen afgesloten. De grote winnaars van deze vlucht werden de Gebr. Poelarends. De kampioen oude duiven is Jan van Bakel geworden, die alle vluchten meedeed en ook in de uitslag stond. 

De jonge duiven werden na een weekje rust gelost in Duffel en na 2 tweede plaatsen was de overwinning dit keer wel voor René Groeneveld. Proficiat mannen.

Even kort de planning van de vluchten voor de komende weken:

Zaterdag 07-08 jonge duiven Lennik, inkorven vrijdag,

Zaterdag 14-08 jonge duiven Quievrain, inkorven vrijdag,

Dinsdag 17-08 Africhting natour Zevenhuizen, inkorven maandag,

Zaterdag 21-08 jonge duiven Niergnies, inkorven donderdag,

Zaterdag 21-08 start natour Roosendaal, inkorven vrijdag.