De kop er is er voor seizoen 2020 af. Na lang wachten en een aantal trainingsvluchten, dan toch de eerste officiele uitslag van seizoen 2020.

De losplaats was Quievrain. Om 8.00 uur werden de duiven gelost met een zwakke ZO wind. Veel duiven hadden weliswaar de mogelijkheid gehad om 3 keer Roosendaal te vliegen, maar vanuit Zuid Nederland meteen naar Zuid Belgie en een oostenwind blijkt toch voor veel duiven behoorlijke kluif. De aankomsten waren onregelmatig en aan het eind van de dag moesten er toch nog wat duiven komen.

Grote winnaar van vandaag is Kick Berends tegen 551 duiven was zijn duif de snelste. Op plaats 2 eindigde Hein Handgraaf, die ook weer gewoon goed start en de plaatsen 3 en 4 zijn voor Ton Pieters die net als in 2019 gewoon voorin zit.

De totale uitslag en de uitslag van de eerste klasse kunt U vinden in het rechter menu onder het kopje UITSLAGEN 2020.

Volgende week gaan we naar Peronne en hou er rekening mee dat het inkorven al donderdag is.

Omdat er geen papieren aankomstlijsten en uitslagen mee mogen worden gegeven zullen ook de aankomstlijsten per liefhebber nog worden geplaatst zodat een ieder die deze wil hebben kan downloaden voor eigen gebruik. In het menu aan de rechterkant onder het kopje AANKOMSTLIJSTEN staan alle aankomstlijsten. Mocht Uw lijst het niet doen laat het me dan even weten want met zoveel verschillende links kan er weleens een letter verkeerd gezet worden. Mijn excuses hiervoor alvast.