De maand september is begonnen. De laatste vluchten staan op het programma. Dit weekeinde stonden de 3e natourvlucht vanuit Lennik op het programma en ook nog een jonge duivenvlucht, oorspronkelijk Fontenay maar uiteindelijk Pnt. St. Max. Deze laatste vlucht telt niet meer voor de kampioenschappen in de vereniging waardoor er zeer weinig animo voor was om mee te doen.

Op zaterdag werden de duiven vanuit Lennik gelost om 9.45 uur. Winnaar van deze vlucht werd Henk Widurski. de tweede plaats was voor Jacco Ulehake en derde werd Ton Pieters. Proficiat mannen.

Een kwartier eerder om 9.30 uur werden de duiven van Pnt St. Maxence gelost. De meeste duiven die bij ons werden ingekorfd kwamen van onze Zandvoortse gasten. De overwinning op deze vlucht ging naar Fred Spronk voor de Comb. Paap & Paap. De enige liefhebber van Snelle Wieken die zijn duiven in concours had gezet was Alfred Widurski, dank hiervoor.

We hebben nog twee weken te gaan en dan zit het meest vreemde seizoen erop. 

Komende week wederom 2 vluchten, de 4e natourvlucht en de laatste jonge duiven vlucht. Het wordt wel afwachten waar er gelost kan worden want in Frankrijk worden diverse gebieden oranje vanwege Corona en de NPO wil absoluut geen risico lopen met de mensen die de duiven daar naartoe moeten brengen.

Een week later is de afsluitend vlucht van dit seizoen de 5e natourvlucht, als we dan nog ergens mogen lossen.