Wegens omstandigheden kon ik de laatste uitslag van het NIC niet direct plaatsen, excuses hiervoor. 

Maar niet getreurd, want hier is deze uitslag dan. De duiven werden op zaterdag 15 augustus om 13.00 uur gelost. Het werd wederom geen makkelijke vlucht. Dit keer was de warmte niet de spelbreker maar de plotseling opkomende regen en onweersbuien.

Er most tot bijna 24 uur na de lossing gewacht voordat de eerste duif zich aandiende. En wel om even over half één in de middag kwam de eerste melding van Willem Klaverstijn. Het bleek meteen de winnende melding. De tweede melding kwam van de Gebr. Jacobs. En de derde melding was van onze eigen Kees de Jonge. Mannen van harte proficiat met jullie mooie prestatie.

De aankomsten verliepen moeizaam en pas na 20.00 uur waren de 92 prijzen verdiend. Het uitslaan van deze vlucht werd pas op maandagavond gedaan zodat iedereen de duiven die nog thuis moesten komen konden verzorgen.

KLIK HIER voor de gehele NIC uitslag.

Met deze Bergerac werd het overnacht seizoen voor 2020 afgesloten en niet alleen sloot deze vlucht het seizoen af ook heeft de commissie van NIC van 1425 Snelle Wieken besloten dat dit het laatste jaar was dat zij dienden als Nationaal Inkorfcentrum. Onze vereniging heeft het ruim 15 jaar gedaan en de laatste jaren werd het steeds moeilijker om alles draaiende te houden. De commissie wil dan ook iedereen bedanken die de afgelopen jaren bij ons zijn komen inkorven.

Rest ons nog om de eindstand in de strijd voor het overnacht kampioenschap.

Onaangewezen: Dirk Pals

Aangewezen: Gebr. Jacobs

Duifkampioen: W. Meijling met de NL18-1006618

Klik op de blauwe tekst om de hele eindstand te zien.