Dit weekeinde stonden er 3 vluchten op het programma. De tweede overnacht vanuit Bordeaux, de derde midfondvlucht vanuit Pontoise en de derde jonge duivenvlucht vanuit Duffel.

Op dinsdag werden er 247 duiven door 26 deelnemers in het NIC ingekorfd voor Bordeaux, donderdag werden er 175 duiven in concours gezet voor de midfondvlucht vanuit Pontoise en op vrijdag gingen er 311 duiven mee naar Duffel.

Op vrijdag 24 juli mochten de duiven van Bordeaux aan hun thuisreis beginnen. Vol goede hoop naar aanleiding van de ZLU duiven vanuit Agen werd er gedacht aan nachtelijke aankomsten of in ieder geval in de vroeg ochtend op zaterdag. 

GROTE winnaar in ons NIC werd Dirk Pals om 5.58.41 uur constateert hij zijn "183". Daarna was het wachten op de 2e duif. Bijna 4 uur later om 9.40 uur meldt de "4000" van de Comb. Hensen - de Nijs zich als 2e en ruim een kwartier later om 10.07 meldt de "11111" van Nick Kwant zich als 3e. Vervolgens begint het te langzaam maar zeker te lopen. Om even voor half 2 zijn de 62 prijzen verdiend.

KLIK HIER voor de gehele uitslag van ons NIC.

Op zaterdagochtend om 7.15 uur werden de jongen gelost in Duffel. Met de wind op de staart behaalden ze bijna 100 km/h. De allersnelste jonge duif was van Hans Vellinga. De plaatsen 2, 3 en 4 waren voor Piet Schot.

De midfondduiven moesten tot 10.00 uur wachten voordat als laatste op de zaterdag naar huis mochten. Ook zij konden lekker op de wind een snelheid van ruim 100 km/h opbouwen. De grote winnaar van deze vlucht was Fred Vlugt en de plaatsen 2 en 3 waren voor Ton Pieters.

Alle mannen van harte proficiat met hun prestaties.

Alle uitslagen zijn terug te vinden via het menu onder het kopje UITSLAGEN 2020 en vervolgens te klikken op de vluchtcode.