Hadden we vorige week bijna een hittegolf. De afgelopen week was het weer volledig omgeslagen, veel wind en regen. En dat in de aanloop naar het eerste weekeinde met een dubbelvlucht. 

Zaterdag waren de weersomstandigheden dusdanig slecht dat de duiven niet gelost konden worden. Pas op zondag om 10.40 uur konden de duiven van Fontenay aan hun thuisreis beginnen en pas om 13.45 uur de duiven van Quievrain. De wind was weliswaar hard uit het zuidwesten maar toch. 

Voor Fontenay kwamen onze duivenvrienden uit Zandvoort hun duiven bij ons inkorven, maar met de Zw wind was er voor hun dit keer geen eer aan te behalen. De grote winnaar was dit keer Henk Widurski met de plaatsen 1, 3 7 en 11 liet hij zien dat zijn duiven de harde wind konden trotseren. De 2e plaats was voor Hennie Poelarends. Mannen van harte proficiat.

Quievrain werd een prooi voor Hans Vellinga met de plaatsen 1, 3, 7 en 10 liet hij zien dat zijn duiven op tijd konden stoppen. De tweede plaats was voor Jan van Bakel. Ook deze mannen van harte proficiat.

Komende week staat de enige africhting voor de jonge duiven op het programma vanuit Zevenhuizen op dinsdag. Donderdag de ouden voor de midfond en vrijdag wederom de jongen voor hun eerste echte wedvlucht vanuit Roosendaal.

Alle uitslagen kunt U vinden via het menu onder Uitslagen 2020.