Zaterdag 14 september werden de laatste 2 vluchten van het officiële seizoen 2019 vervlogen.

Voor de jonge duiven stond er nog een sectorale vlucht vanuit Pontoise op het programma. Er werden in totaal 162 duiven door 10 deelnemers ingekorfd. De duiven werden om 9.00 uur gelost met een zwakke oosten wind. Grote winnaar in ons NIC was de Comb. Paap & Paap die de plaatsen 1, 3, 4, 5, 6 en 8 voor zich opeisten. De plaatsen 2, 7 en 10 waren voor Frank Nebig. Mooie prestatie heren.

Voor de natour ging het convooi naar Arras. Er waren 114 duiven door 8 liefhebbers ingekorfd. Ook deze duiven mochten om 9.00 uur hun thuisreis aanvaarden. Grote winnaar was Ton Pieters met op de plaatsen 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 9 Joh. Jansen.

De laatste wedvlucht dag werd afgesloten met een barbecue waarbij alle leden en aanhang waren uitgenodigd. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd en iedereen genoot.

Met de uitslag van de laatste natourvlucht zijn ook alle kampioenen van 2019.

 

DE GENERAAL KAMPIOEN ON- en AANGEWEZEN is dit seizoen HANS VELLINGA.

Hans mooie prestatie.

 

Alle verenigingsuitslagen (totaal en eerste klasse) zijn te vinden via het menu aan de rechterkant onder UITSLAGEN  2019.

De uitslagen van het NIC (overnacht, dagfond en jonge duivenfond) zijn te vinden via het menu aan de rechterkant onder het kopje NIC onder UITSLAGEN 2019.

De eindstanden van de verenigingskampioenen zijn te vinden via het menu onder KAMPIOENEN 2019.