Voor zaterdag 7 september stond alleen de één na laatste natourvlucht van dit seizoen op het programma. Je kunt aan alles merken dat het seizoen op zijn eind loopt. De aantallen duiven worden minder vanwege de rui en hierdoor haken ook steeds meer liefhebbers af. Alleen degene die ze of nog in de veren hebben of nog iets te winnen hebben doen mee. Dat betekende al met al dat er "slechts" 122 duiven door 9 liefhebbers werden ingekorfd.

De voorspelling zag er niet zo best uit. Gelukkig houdt het weer zich niet aan die voorspelling en viel het in de ochtend grotendeels mee. De duiven konden om 8.30 uur worden gelost in Quievrain met een NW wind. 

Grote winnaar met een clean sweep was Joop Jansen in de totale uitslag. Bij de eerste klasse was de clean sweep nog groter want de plaatsen 1 t.m. waren voor Ton Pieters. Proficiat heren.

Komend weekeinde de afsluitende vluchten, jong fond en natour. Bij jong fond zullen we het grotendeels moeten hebben van de liefhebbers die naar ons komen van buitenaf. En hopelijk vindt de rest er nog een paar voor de natour. De zaterdag wordt afgesloten met een BBQ voor leden en aanhang.