Het weekeinde van 10 en 11 augustus kenmerkt zich door twee vluchtdagen. Op donderdag gingen de jonge duiven de mand in voor Peronne en op vrijdag mochten de overige duiven de mand in voor de natourvlucht vanuit Roosendaal. Echter de afdeling besloot om de laatste vlucht te verplaatsen naar de zondag met inkorven op zaterdag. 

Er werd een stormachtige dag op de zaterdag voorspeld waardoor de duiven zeker van Roosendaal niet konden worden gelost. De algemene opinie was dan ook dat de jongen in Peronne niet zouden worden gelost. Het tegendeel was waar. Om 7.45 uur werden ze gelost met een pittige ZW in kracht oplopend naar 7 - 8. Na iets meer dan 2 uur en een kwartier klokt Hans Vellinga zijn eerste duif. Uiteindelijke snelheid was 2175 mpm ( omgerekend 130 km/h). Ondanks de hoge snelheid van deze duif is verloop toch traag, veel duiven zijn waarschijnlijk toch doorgeschoten. Hans proficiat met deze prestatie.

Zondag was het weer vroeg uit de veren want de duiven van de natour werden om 7.45 uur gelost met ook weer een stevige meewind. Snelheden rond de 100 km/h moesten weer worden ingecalculeerd en op een afstand van rond de 100 km zouden ze rond 8.45 uur kunnen komen. Winnaar werd Ton Joosten hij klokt zijn eerste duif om 8.42 uur, snelheid 1773 mpm ( 106 km/h). Ton proficiat.

Komende donderdag wederom inkorven voor de jonge duivenvlucht vanuit Pnt. St. Max en vrijdag voor de natour naar Duffel. Pnt. St. Max is de laatste jonge duivenvlucht die voor ons verenigingskampioenschap telt.