In het weekeinde van 3 augustus komen de oude thuis voor hun laatste verre vluchten van seizoen 2019.

Op vrijdag 2 augustus werden de duiven vanuit Bergerac gelost voor de laatste overnachtvlucht. Grandioze winnaar van deze vlucht werd Kees Niesten die met, ik mag wel zeggen, wonderduifje voor de 2e keer dit seizoen de overwinning behaald in ons NIC en dit keer is hij ook de snelste in heel Noord Holland. In de sector 2 is het goed voor een top-10 notering. Proficiat Kees.

Op zaterdag 3 augustus werden de duiven in Vierzon gelost voor hun laatste, tevens nationale, dagfond vlucht. Winnaars waren de Gebr. Poelarends in de vereniging en het NIC en een mooie 2e plaats in kring 3 met hun vaste waarde de "666".  Proficiat mannen.

Ook op zaterdag werden de jonge duiven in Quievrain gelost voor hun 5e vlucht. De plaatsen 1 en 2 zijn voor Ton Joosten. Ook Ton mooie prestatie.

De komende week gaat het seizoen het laatste deel in. Te beginnen met de extra africhting op dinsdag 6 augustus, inkorven maandag 5 augustus, vanuit Vuren. Donderdag gaan de jonge duiven de mand in voor Peronne en op vrijdag mag de rest weer de mand in voor de eerste natour vlucht vanuit Roosendaal.

Alle uitslagen zijn te vinden via het menu onder uitslagen 2019 van de vereniging en NIC.