Het weekeinde van 12 en 13 juli zorgde wederom voor pittige vluchten.

Op vrijdag 12 juli werden de overnachtduiven van ons NIC om 13.30 uur gelost in Dax. De GRANDIOZE winnaars werden de Gebr. Jacobs. Zij winnen niet alleen de eerste prijs in ons NIC maar ook in Noord Holland en er is in de hele sector 2 slechts 1 duif sneller. De nummer 2 in ons NIC op gepaste afstand werd H. v.d. Roest. Deze prestatie is ook nog goed voor een 7e plaats in Sector 2. Een geweldige prestatie voor deze heren. Tussen de nummer 1 en 2 zat al bijna 2 en het duurde tot de avond alvorens alle 27 prijzen waren verdiend.

De lossingen op zaterdag hadden last van toch wel zware bewolking die lang bleef hangen. Om 11.15 uur konden de duiven voor de midfond in Pnt. St. Maxence pas aan hun thuisreis beginnen. Winnaar werd Ton Pieter, gevolgd door Piet Schot. Het duurde ruim 40 minuten voordat de 28 prijzen waren verdiend. 

De laatste die losgingen waren de jonge duiven in Duffel. Tijd van lossing 14.05 uur. Met een toch wel gesloten wolkendek zeker geen makkie voor de jonge duiven. Winnaar Piet Schot, plaats 2 is voor Hans Vellinga. Ook dit vluchtje stond ruim 35 minuten voordat de 49 prijzen waren verdiend.