Voor het weekeinde van 6 en 7 juli staan er 4 vluchten op het programma. De overnachtvlucht vanuit Agen, hiervan zijn de duiven nog onderweg. De duiven van Agen zijn vrijdag 5 juli om 11.30 uur gelost, hopelijk worden de prijzen verdiend op de zaterdag. Meer hierover in een volgend bericht.

De dagfondvlucht vanuit Argenton is uitgesteld vanwege slecht weer op de zaterdagochtend naar zondag 7 juli. Hopelijk kunnen de duiven dan wel los.

Blijft over de 8e vitessevlucht en de 2e jonge duivenvlucht vanuit Roosendaal. Deze duiven werden op zaterdag om 7.45 uur al gelost met een ZW wind. Het werden twee snelle vluchten. De vitessevlucht (oude duiven) werd gewonnen door Joop Jansen en ook de 2e plaats was voor hem. De jonge duivenvlucht werd gewonnen door Piet Schot. In de eerste klasse ging de overwinning op de Vitesse naar Ton Pieters en bij de jonge duiven naar Hein Handgraaf.

De volledige uitslagen kunt U vinden via het menu onder uitslagen 2019.

Omdat dit jaar niet alle vluchten meer tellen voor de kampioenschappen vindt U via het menu onder Kampioenen 2019 gecorrigeerde tussenstanden voor de oude duiven en voor het generaal kampioenschap.