Onze jaarlijkse tentoonstelling is weer geweest. Ruim 100 duiven werden er ingezet. Een aantal dat zeker in deze tijd een mooi aantal genoemd mag worden. In ieder geval heeft onze tentoonstellingscommissie zich niet voor niets uitgesloofd. 

Op zaterdagavond is de animo niet zo groot. Slechts enkele liefhebbers komen even naar de duiven kijken. Zondagmiddag had even tijd nodig maar ten tijde van de bonnenverkoop liep de zaal lekker vol. Een gezellige drukte. Even na 3 uur begon de slotverkoop van de bonnen die al in de voorverkoop waren op internet en tevens werden er nog een aantal bonnen verkoop die niet op internet waren gezet. Ik heb helaas niet alles van de verkoop meegekregen maar de bonnen hebben leuk geld opgebracht. Alle bonnenschenkers langs deze weg nog hartelijk bedankt. 

Ook konden er gedurende het hele weekeinde loten worden gekocht voor grandioze prijzen. Net als voorgaande jaren was de prijzentafel echt om te smullen. Ik neem echt mijn petje af voor de mensen die hiervoor hebben gezorgd. 

Terugkomend op het belangrijkste van dit weekeinde de tentoonstelling. De GROTE winnaar dit jaar werd Henri (Hein) Handgraaf. Winnaar van de 4-tallen show en tevens had hij de schoonste van geheel en ook in de andere categorieën viel hij in de prijzen.

 

De winnaars:

Viertallen hokkenshow

1e Henri Handgraaf,

2e Piet Schot,

3e Ton Joosten,

4e Kees en Jip de Jonge,

5e Hans Vellinga.

 

Herenklasse:

1e Fred Vlugt,

2e Henri Handgraaf,

3e Hans Vellinga.

 

Damesklasse:

1e Kees en Jip de Jonge,

2e Henri Handgraaf,

3e Ton Joosten.

 

Oude doffers:

1e Henri Handgraaf,

2e Fred Vlugt,

3e Henri Handgraaf.

 

Oude duivinnen:

1e Henri Handgraaf,

2e Piet Schot,

3e Ton Joosten.

 

Jonge doffers:

1e Henri Handgraaf,

2e Fred Vlugt,

3e Hans Vellinga.

 

Jonge duivinnen:

1e Fred Vlugt,

2e Henri Handgraaf,

3e Piet Schot.