Zaterdag 8 september het laatste weekeinde van het seizoen 2018 dat voor de kampioenschappen telt. Losplaats voor deze 5e natourvlucht is Quievrain. De dagen voorafgaand waren erg regenachtig, hopelijk zou het op de zaterdag meevallen want het seizoen wordt afgesloten met een barbecue voor de leden en echtgenotes. En inderdaad de duiven konden al om 8.15 uur worden gelost met een kalme zuidenwind. 

De laatste winnaar van dit seizoen is Frans Bosma, die hiermee een mooi seizoen afsloot met vooral mooie uitslagen op de dagfond, maar ook op de korte afstanden laten zijn duiven zich in de kop van de uitslag zien. De tweede plaats is voor Joop Jansen, die door omstandigheden een minder seizoen doormaakte, maar nu toch even laat zien dat ze hem niet moeten afschrijven. De derde plaats is voor Hans Vellinga die de opgaande lijn van vorig jaar op de natour doorzette gedurende het hele seizoen

Mannen allemaal van harte proficiat met jullie prestaties.

Alle eindstanden van 2018 kunt U vinden in het menu onder kampioenschappen 2018. 

Ondanks dat het officiële programma erop zit, staat er voor volgende week nog een sectorale vlucht voor de jonge duiven op het programma. Voor deze vlucht kunt U in ons Nationaal Inkorfcentrum terecht. Inkorven is op donderdag 13 september en de lossing staat gepland voor zaterdag 15 september. Als alles goed is is de losplaats Melun. U bent van harte welkom als U wilt inkorven.