Seizoen 2018 gaat die weekeinde een begin krijgen in de vorm van de enige africhtingsvlucht voor de oude duiven. Inkorven vrijdag 30 maart en de lossing staat gepland voor zaterdag 31 maart vanaf Roosendaal.

Als extraatje is het mogelijk om deel te nemen aan de paasvlucht en meteen alles nog even te testen voordat het volgende week echt van start zal gaan. Voor de paasvlucht mogen de leden/combinaties één serie van 3 duiven inzetten. Deelname is gratis. Dankzij een sponsor zullen er een aantal verschillende op de Pasen gerichte prijzen te winnen zijn voor de liefhebber met de snelste duif, de eerste 3 liefhebbers met de hoogste totaalsnelheid van de 3 duiven en voor alle deelnemers zal er nog een attentie zijn.

Ook de site van PV Snelle Wieken is gereed gemaakt voor seizoen 2018. Zo kunt U via het menu rechtstreeks naar de website van Afdeling 6 waarop U alle informatie kunt vinden. In tegenstelling tot de afgelopen jaren zal de lossingsinformatie niet meer op de teletekst van SBS geplaatst worden. Ook staat er in het menu een rechtstreekse link naar de website van de NPO. Verder kunt U via het menu naar een site waarop alle informatie over het weer te vinden is op de vlieglijn.