Dit weekeinde stond de 6e midfondvlucht op het programma. Losplaats zou zijn Nanteuil. Echter voor de 4e opvolgende week gooide het weer roet in het eten.

Zaterdag was het niet mogelijk om de duiven te lossen. Voor de zondag waren de voorspellingen ook niet florissant. Er werd door de afdeling besloten om de duiven korter bij te gaan lossen. 

In eerste instantie werd Quievrain gekozen maar het slechte weer dwong de afdeling te laten beslissen om nog dichterbij te gaan en wel naar Roosendaal. Omdat deze afstand korter is dan de minimum afstand die is vastgesteld om de vlucht mee te laten tellen voor het midfond kampioenschap telt deze dus niet mee. 

In de vereniging hebben we dit niet zo strikt vastgelegd. Normaal gesproken volgen we wel de afdeling. Maar om nou duiven voor niets te laten vliegen. Dus werd besloten met de deelnemende liefhebbers om de vlucht niet voor de midfond te laten tellen maar wel voor het oude duivenkampioenschap.

Verder zitten er wel een paar verschuivingen op de papieren uitslag en de digitale uitslag omdat er weer andere coordinaten van Roosendaal werden gebruikt.

GROTE winnaar werd Piet Schot. Hij speelt maar liefst 1 t.m. 6. Proficiat.