Dit weekeinde stonden er weer 2 vluchten op het programma. Echter voor de programma spelers hoefden we maar 1 keer in te korven en dat was voor de 4e midfondvlucht. De andere vlucht deze week was de overnachtvlucht vanuit St. Vincent. Na jaren als Nationaal inkorfcentrum te hebben gefungeerd, zijn we er in 2021 mee gestopt. Dat was waarschijnlijk voor diverse liefhebbers even wennen die nu naar een andere vereniging moesten om in te korven. Ik hoop dat het voor iedereen goed gegaan is.

De midfond is een moeilijke afstand. Het aantal deelnemers loopt dan hard terug, er worden vrijwel geen invliegduiven meer meegegeven op deze afstanden. In totaal werden er 144 duiven door 9 deelnemers ingekorfd. Voordeel is wel dat al deze duiven in concours staan. 

Voor het 2e weekeinde op rij konden vanwege slecht weer op de zaterdag niet gelost worden. Pas zondag om 7.00 uur konden duiven met schitterend weer, zonder wolken, en heel weinig wind aan hun thuisreis beginnen.

GROTE winnaar werd Ton Pieters, die wederom de plaatsen 1 en 2 bezet. De 3e plaats is voor Piet Schot. Proficiat mannen.

Volgende week weer 2 vluchten te weten een dagfondvlucht en een midfondvlucht. Ik zou zeggen poets ze.