Dit weekeinde stond alleen de 3e midfondvlucht op het programma. Na lange tijd van koud en regenachtig weer waren de voorspellingen dat het eindelijk mooier en warmer zou gaan worden.

Helaas loopt het aantal duiven voor de middenafstanden al snel terug. Dit keer waren er 232 duiven ingekorfd door 13 liefhebbers.

De duiven werden om 8.00 uur gelost op de zaterdag en vanuit mijn tuin zag het goed uit. Zwakke noordenwind. Dus zouden de duiven toch sneller moeten gaan dan 75 km/h wat zou betekenen dat ze ruim voor de klok van 1 uur thuis moesten komen, Maar waarschijnlijk vanwege de snelle weersomslag naar warmer weer bleek er toch iets in de lucht te hangen. Want de snelste duif deed er maar liefst 5 uur en een kwartier over, 13.15 uur. Dit was er 1 van de al weken sterk spelende Ton Pieters. Hiermee speelt hij alweer de eerste prijs in de club. Ook de 2e plaats eiste hij voor zich op. Op plaats 3 kwam Kick Berends. Beide liefhebbers spelen in de eerste klasse. Piet Schot komt op plaats 4 als eerste van de topliefhebbers. Proficiat mannen.

Het verloop was onregelmatig en voor een afstand van 375 km duurde het maar liefst ruim 3 kwartier voor de prijzen waren verdiend. 

Alle uitslagen en aankomstlijsten zijn terug te vinden via het menu.

Volgende week weer 2 vluchten.