Met een week vertraging is seizoen 2021 toch echt van start gegaan. 

Vanwege de Corona regels die moeten worden opgevolgd moest er vrijdag al vroeg worden begonnen met inkorven. Met invliegduiven mee moesten er maar liefst een kleine 700 duiven worden ingekorfd. De eerste duiven gingen derhalve al om 16.15 uur de mand in. Gelukkig kon het schema goed worden gevolgd want toen ik kwam om mijn duiven te brengen stonden ze me al op te wachten. Een dikke pluim voor de mannen die dit mogelijk maken.

En meestal zijn we als vereniging net op tijd klaar als de wagen voorkomt rijden, dit keer was de waren we dus op tijd klaar maar had de wagen vertraging. Want deze had om 19.15 uur weg moeten rijden bij ons. Dit werd dus veel later.

Vanwege de kou werden de duiven niet zo heel vroeg gelost. Om 09.00 uur werden ze gelost in Roosendaal met een noorden wind. Winnaar van het totale verenigingsconcours werd Ton Pieter met op de plaatsen 2, 3 en 4 good old Piet Schot.

In de eerste klasse gaat Jacco Ulehake verder waar hij vorig jaar geeindigd is met plaats 1. De 2e plaats is voor Henk Widurski en 3e werd Jaap Ruighaver.

Beide uitslagen zijn te vinden via het menu onder uitslagen 2021. Als U naar de uitslagen kijkt dan zult U zien dat er meer prijsduiven op staan dan voorheen, dit komt omdat er met ingang van dit seizoen 1 op 3 in plaats van 1 op 4 wordt gespeeld. Dit geld ook voor de kring en de afdeling.

Voor degene die graag willen noteren hoe al hun duiven zijn thuis gekomen of welke er nog niet aanwezig is, zijn de aankomstlijsten geplaatst. U vindt ze via het menu onder aankomstlijsten. Let op ze blijven er slechts 1 week op staan na de volgende vlucht worden ze vervangen.